Ordrup: +45 3964 2828

Chrome Hearts

 

Chrome Hearts i 2EYES

Chrome Hearts er et Amerikansk luksus brand. Det har eksisteret  siden 1989, hvor det blev skabt af L.A. Designeren, Richard Stark. At han er  motorcykel entusiast, ses i hans kollektioner, der er udpræget råt design, med flotte detaljer, som kan sammenlignes med de flotte udsmykninger på fx en  Harley.

Chrome Hearts specialiserer sig i håndlavede sølv, guld, juveler  og læder accesories, med gotiske motiver, som overføres til brillestellene og  solbrillerne.  Stellene er alle håndlavede i Japan, hvert stel tager ca. 2  mdr. at lave. Kendetegnet på stellene er det lille malteser kors, der som oftest ses på stængerne. Mange af stellene er udsmykket med Sterling sølv, der gør stellene tunge at holde i hånden, men fantastiske at bruge. De føles slet ikke tunge at gå med, fordi meget af vægten ligger bag til øret, og giver  en helt unik vægtfordeling.

Der er Chrome Hearts butikker i New York, Tokyo, Los Angeles, Malibu, Las Vegas, Hong Kong, Paris, Honolulu, London og nu også I Ordrup. Chrome Hearts har udviklet sig til et kæmpe status symbol, specielt i de byer, hvor mærket bliver solgt. Listen over kendte, der allerede bruger Chrome Hearts er lang, og det er da heller ikke på grund af den, man skal anskaffe sig en sådan brille, men det siger lidt om, hvor populære disse stel er i udlandet.

Kendte der går med Chrome Hearts:
Nicole Kidman, Karl Lagerfeld, Bono, Ben Affleck, Jamie Foxx, Rappers Jim Jones, Juelz Santana, Jay-Z, Rodney Agura, Mary-Louise Parker, Earl McGee, Ashlee Simpson, Lenny  Kravitz, Cher, Eddie Murphy, John Morrison, Mischa Barton, Sonya Duresky, Lynn & Wade LLP, Chordate, Claudia Root, Nicholas Tse, Vanness Wu, Koichi Domotoand, and Wilmer Valderrama.

Kom og se kollektionen i 2EYES på Ordrupvej 58. Vi glæder os til at se dig!

Share Button
Feedback