Ordrup: +45 3964 2828

Personale i 2EYES

Fest i 2EYES, hvor vi deler vores begejstring.

Når du besøger 2EYES vil du altid opleve god stemning.

Vores personale er godt sammensat, både mht. vores personligheder, men også på vores kompetencer, så vi altid kan hjælpe vores kunder bedst muligt. Det giver tryghed for både dig og os og skaber glæde i det vi laver.

Billedet: Fest i 2EYES, hvor vi deler vores begejstring.

Lene Hyldeqvist, optometrist.
Autoriseret Optiker fra Frederiksberg Tekniske Skole Januar 2001. Har arbejdet i Synoptik fra 1996-2012 som hhv. chefoptiker og Souschef. Blev i 2007 uddannet som autoriseret kontaktlinseoptiker. Merkonom – Ledelse og Samarbejde december 2002. Begyndte i 2008 arbejdet i 2EYES Ordrup og fungerer som  både brille- og kontaktlinseoptiker.

Bor i Hillerød med Jan og deres to børn Mads og Sarah.

Louise Regitze Therkildsen Overby, Optometrist
Uddannet autoriseret optometrist i 2019 hos Københavns      erhvervsakademi. Har taget sin praktik i Synoptik på Vesterbrogade, og sideløbende arbejdet som optiker hos Mærsk Esplanaden.  Har en tidligere uddannelse i International markedsføring og kommunikation og har arbejdet 1 år ved Vestas med dette. Kommer oprindeligt fra             det mørke Jylland, nærmere bestemt Silkeborg, men er nu                          bosat på indre Østerbro.

Arbejder som både brille- og kontaktlinseoptiker.

Maria Stauning.
Oprindelig uddannet i home.
Har erfaring fra tøjbranchen og har haft egen butik.
Er kreativ, har sans for indretning og mode, brænder for god kundeservice og er god til, at se hvad der klæder kunden.
Bor i Lyngby med sine 3 drenge, Valdemar, Gustav og Mathias.

Bor i Lyngby med sine 3 drenge, Valdemar, Gustav og Mathias.

Christina Sjøstrøm, optometrist.
Uddannet autoriseret optiker i 1994 hos Synoptik. Har arbejdet som både optiker & Chefoptiker i Synoptik til 2004, hvor hun sammen med Pia åbner 2EYES i Ordrup. Har stor erfaring i at finde frem til den helt rigtige brilleløsning, der passer til den enkeltes personlighed.

Bor i Hellerup sammen med sin mand Martin og deres to børn Ida & Mads.

Pia Toft Johansen, optometrist.
Uddannet autoriseret Optiker i 1998 hos Thiele i Hellerup. Fra 1998 ansat som både, optiker og Chef i Synoptik frem til 2004, hvor hun sammen med Christina åbner 2EYES i Ordrup. Har ekstra uddannelse i svagtsynsoptik og synstræning (Behavioral Optometri) fra Baltimore Academy of Behavioral Optometri.

Bor i Skodsborg sammen med sin mand Nicolai og deres to børn Kristine & Frederik.

Share Button
Feedback